Over Geluksplekken 013

Nadat er in de afgelopen jaren al geluksplekken zijn gerealiseerd in Eindhoven, Roerdalen en het Belgische Hasselt, is nu Tilburg aan de beurt! Daarom zijn studenten van Fontys Hogescholen samen met Marketing Tilburg en geluksambassadeur Leo Bormans op zoek gegaan naar (0)13 Tilburgse geluksplekken. Deze plekken laten bezoekers én bewoners op een heel andere manier kennismaken met de stad. Bovendien kan er aan de hand van opdrachten, die zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, worden gewerkt aan het persoonlijke geluk.

Geluksplekken 013 heeft iedereen die zich verbonden voelt met Tilburg opgeroepen om hun geluksplek te nomineren. Iedere plek in Tilburg kan uitgroeien tot een geluksplek, maar Geluksplekken013 was vooral op zoek naar plekken die symbool staan voor sociale cohesie in de stad of plekken die een bijzondere kant van Tilburg laten zien. Na meer dan 1000 nominaties zijn op 13 februari 2019 de (0)13 Tilburgse geluksplekken bekendgemaakt.

Tijdens de Dutch Happiness Week spelen de Tilburgse geluksplekken een belangrijke rol. Zo organiseren verschillende geluksplekken allerlei activiteiten in deze week rondom geluk. De Dutch Happiness Week vindt dit jaar van 16 t/m 24 maart plaats in onder andere Tilburg en Eindhoven.

Ben jij benieuwd wat de (0)13 Tilburgse geluksplekken zijn? Klik dan hier!