Over Geluksplekken 013

Nadat er in de afgelopen jaren al geluksplekken zijn gerealiseerd in Eindhoven, Roerdalen en het Belgische Hasselt, is nu Tilburg aan de beurt! Daarom gaan studenten van Fontys Hogescholen samen met Marketing Tilburg en geluksambassadeur Leo Bormans op zoek naar (0)13 Tilburgse geluksplekken. Deze plekken laten bezoekers én bewoners op een heel andere manier kennismaken met de stad. Bovendien kan er aan de hand van opdrachten, die zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, worden gewerkt aan het persoonlijke geluk.

Geluksplekken 013 roept iedereen die zich verbonden voelt met Tilburg op om hun geluksplek te nomineren. Het maakt niet uit of je al heel je leven in Tilburg woont, er door je werk of studie terecht bent gekomen of gewoon graag een bezoek brengt aan onze stad.

In principe kan iedere plek in Tilburg uitgroeien tot een geluksplek. Maar Geluksplekken 013 is vooral ook op zoek naar plekken die symbool staan voor sociale cohesie in de stad of plekken die een bijzondere kant van Tilburg laten zien.

De Tilburgse geluksplekken worden begin 2019 gepresenteerd in de aanloop na de Dutch Hapiness Week die van 18 t/m 22 maart 2019 zal plaatsvinden in onder andere Tilburg en Eindhoven.
Het is de bedoeling dat de nieuwe Tilburgse geluksplekken tijdens deze week ook een rol gaan spelen.